En blogg om lite allt möjligt

Min sambo och jag har just bestämt oss för att göra slag i saken efter tre år som sambos och förlova oss. Så den senaste tiden har vi tittat mycket på förlovningsringar, att det finns så mycket olika förlovningsringar kunde jag gissa men att det fanns förlovningsringar i så många olika material hade jag däremot aldrig kunnat gissa.

För mig känns det som att förlovnigsringar och vigselringar "ska" vara av guld trots att jag inte är så förtjust i guld. Efter att tittat på ringar ett tag nu och med en sambo som definitivt inte gillar guld så har vi kommit fram till att vi ska välja förlovningsringar i zirkonium och inte bara "vanligt" Zirkonium utan svart :) Vi hittade en jättesnygg modell som vi visserligen får beställa från Englnd men det kan det vara värt för att få lite udda förlovningsringar som vi båda tycker om :)


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt