En blogg om lite allt möjligt

Med bikini i guld på kroppen!!!


skrivet den 23 aug av Candy, klockan:17:29

Ibland är det så man storknar alltså
http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article7662203.ab

 

Vet inte vad det värsta egentligen är, att eleverna väljer horor och hallickar som tema utan att lärarna har invändningar. Det är ju helt jäkla otroligt, vet ej om det säger mest om eleverna eller lärarna.
Såg för ett tag sen något liknande jippo från usa, där ett gäng skoltjejer tvättade bilar för en peng iklädda endast bikini i guld på kroppen. Är detta verkligen något vi vill att skolorna ska uppmuntra??????
Det är ju verkligen helt sjukt och då har jag inte ens hunnit bli upprörd över det som kommer sedan i artikeln.

 

En av alla de små 15 åringarna hade tydligen en hjärna, och dessutom en som innehöll ett antal hjärnceller för hon vägrade klä ut sig till hora (BRAVO) och vad händer då???
Jo hon blir trakasserad så till den milda grad att hon tvingas byta skola till slut!!!
Sjukt är bara förnamnet.

Skolan har iaf (tack och lov) blivit anmäld och skolinspektionen har kritiserat skolan för att inte ha agerat tillräckligt snabbt och mycket. Själv saknar jag en rejäl reprimand angående det lämpliga i att elever får klä ut sig till horor och hallickar. Är det verkligen ingen som reagerar över detta?

Eller är den uppimpade versionen av hallicken som cool typ invirad i guld kedjor på hela kroppen och ibland dessutom extraknäckande rappare så utbredd att det anses vara något eftersträvansvärt. Ja i så fall är vi verkligen riktigt illa ute om det är vad ungdomar drömmer om att bli som vuxna.


Just nu värderat 1.0 av 1 människor

  • Currently 1/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt